Als starter in de woningmarkt komen er veel vragen op je af. Wat zijn mijn mogelijkheden? Hoe werkt het afsluiten van een hypotheek? Waar moet ik aan denken en wat is een verstandige keuze? Je hebt kortom behoefte aan een hoop informatie. En dat is ook niet gek, je krijgt voor het eerst met dit onderwerp te maken.

Wat doen wij voor jou?

Wij helpen jou graag door het hypotheekproces van A tot Z in eenvoudige termen aan je uit te leggen. Dat doen we met behulp van relevante artikelen. Zo weet jij waar je aan toe bent en kan je goed geïnformeerd op zoek naar een woning die bij jou past én die je kan betalen.

Heb je genoeg informatie en wil je graag advies en hulp van een professional? Door onze samenwerking met HypotheekAdvies.nl kunnen wij jou helpen met het vinden van de juiste hypotheekadviseur.

Waarom doen we dat voor jou?

Voor veel mensen is financiële dienstverlening onbegrijpelijk en al net zo onoverzichtelijk. Dat is niet nodig vinden wij. Startershypotheek.nl wil dé plek zijn waar je alle informatie kunt vinden over het kiezen en regelen van jouw eerste hypotheek. Daarbij staat bij alles wat we doen jouw belang voorop. We zijn namelijk onafhankelijk van alle aanbieders van financiële producten. Mis je iets op Startershypotheek.nl? Laat het ons dan weten door ons contactformulier in te vullen.

Wie zijn wij?

Startershypotheek.nl is onderdeel van Holland Hypotheek Groep, een jonge ambitieuze organisatie achter een aantal innovatieve online concepten. Naast StartersHypotheek.nl zijn dat HypotheekAdvies.nl en Hypotheek.nl.

Onze missie: wij maken complexe financiële beslissingen makkelijk en regelen alles, zodat jij zorgeloos jouw doelen kan realiseren

We hebben een talentvol en jong team - op het ervaren management na - met ieder zijn eigen specialisme. Van strategie, concept, design en klantenservice tot online vindbaarheid. Elke dag werken wij met hart en ziel aan onze ambitie.