Op deze pagina lees je alles over onze dienstverlening op Startershypotheek.nl. Bijvoorbeeld hoe wij jou van dienst kunnen zijn en hoe wij ons geld verdienen.

Welke diensten biedt Startershypotheek.nl aan?

Wij helpen jou graag door het hypotheekproces van A tot Z in eenvoudige termen aan je uit te leggen. Dat doen we met behulp van relevante artikelen. Zo weet jij waar je aan toe bent en kan je goed geïnformeerd op zoek naar een woning die bij jou past én die je kan betalen. Heb je genoeg informatie en wil je graag advies en hulp van een professional? Door onze samenwerking met HypotheekAdvies.nl kunnen wij jou helpen met het vinden van de juiste hypotheekadviseur.

Wat kost onze dienst jou?

Onze dienstverlening is voor jou als consument geheel kosteloos!

Waar betalen wij de huur van?

Als je besluit om een hypotheekadviseur in te schakelen en je selecteert die op HypotheekAdvies.nl (een zusterorganisatie van ons) ontvangen wij van hen een kleine vergoeding.

AFM en Kamer van Koophandel

Startershypotheek.nl is een onderdeel van RISK Groep en staat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 94064067. Startershypotheek.nl valt onder de collectieve AFM vergunning van RISK Groep, AFM Nummer: 12012535.

Wie zijn wij?

Wil je meer weten over het ontstaan, de mensen en de beweegredenen achter Startershypotheek.nl? Lees dan meer Over ons.