Op deze pagina lees je alles over onze dienstverlening op Startershypotheek.nl. Bijvoorbeeld hoe wij jou van dienst kunnen zijn en hoe wij ons geld verdienen.

Welke diensten biedt Startershypotheek.nl aan?

Wij helpen jou graag door het hypotheekproces van A tot Z in eenvoudige termen aan je uit te leggen. Dat doen we met behulp van interactieve video’s, artikelen en tools waarmee je jouw maximale hypotheek kan berekenen. Zo weet jij waar je aan toe bent en kan je goed geïnformeerd op zoek naar een woning die bij jou past én die je kan betalen. Heb je genoeg informatie en wil je graag advies en hulp van een professional? Door onze samenwerking met HypotheekAdvies.nl kunnen wij jou helpen met het vinden van de juiste hypotheekadviseur.

Wat kost onze dienst jou?

Onze dienstverlening is voor jou als consument geheel kosteloos!

Waar betalen wij de huur van?

Als je besluit om een hypotheekadviseur in te schakelen en je selecteert die op HypotheekAdvies.nl (een zusterorganisatie van ons) ontvangen wij van hen een kleine vergoeding.

Hoe onafhankelijk is Startershypotheek.nl?

Wij zijn volledig onafhankelijk. Alle informatie is objectief en je zal op Startershypotheek.nl geen adviezen vinden voor een bepaalde aanbieder of hypotheekadviseur. Mocht je via Startershypotheek.nl bij HypotheekAdvies.nl uit komen om een hypotheekadviseur te vinden, dan zijn de vergelijkingen die je daar maakt en de resultaten die je daar te zien krijgt, op geen enkele wijze beïnvloed.

AFM en Kamer van Koophandel

Startershypotheek.nl is een onderdeel van Holland Hypotheek Groep B.V. en staat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 72627239. Startershypotheek.nl valt onder de collectieve AFM vergunning van Franchnet B.V., AFM Nummer: 11015503.

Hoe accuraat zijn onze berekeningen?

Hoewel wij er altijd naar streven een zo goed mogelijk overzicht te geven van jouw persoonlijke mogelijkheden, zijn de uitkomsten altijd indicatief. Daarnaast zijn wij afhankelijk van derde partijen die ons voorzien van data op basis waarvan de berekeningen worden gemaakt.

De uitkomsten van de berekeningen zijn gebaseerd op de door jou verstrekte gegevens. Mocht jij niet weten hoe jij je hypotheek wilt afsluiten, dan wordt er in de berekening rekening gehouden met een annuïteitenhypotheek en een rente die 10 jaar vast staat. In de berekening is geen premie voor een overlijdensrisico- of woonlastenverzekering meegenomen. Deze indicatieve berekening geldt als jij/een eventuele partner niet ouder bent/is dan 57 jaar.

Wij kunnen geen garantie geven dat jij deze rente ook echt kan krijgen. Dat is onder meer afhankelijk van jouw specifieke persoonlijke situatie. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze berekening.

Wie zijn wij?

Wil je meer weten over het ontstaan, de mensen en de beweegredenen achter Startershypotheek.nl? Lees dan meer Over ons.